Uutinen

Nimitysuutisia talouden organisaatiossa. Vaativan sähkörakentamisen ammattilainen Infratiera Oy on nimittänyt Anna Tynin controlleriksi lokakuusta 2023 alkaen.

Anna siirtyy yhtiöön Value Control Oy:lta taloushallinnon asiantuntijan roolista ja on työskennellyt ensisijaisesti kirjanpidon tehtävien parissa. Koulutukseltaan Anna on Kauppatieteiden maisteri laskentatoimen ja tilintarkastuksen koulutusohjelman puolelta. Anna on erikoistunut opinnoissaan johdonlaskentatoimeen ja yritysjuridiikkaan.

Taloushallinto siirtyy nyt Infratieran organisaation puolelle Annan tulon myötä, mikä mahdollistaa liiketoimintojen tukemisen ja kehittämisen entistä tehokkaammin. Annan päätehtäviä Infratieralla ovat taloudellisen tiedon tuottaminen, raportoinnin ja ennustamisen laatiminen ja kehittäminen sekä osallistuminen Infratieran kehityshankkeisiin. Anna työskentelee yhdessä yritysjohdon ja projektipäälliköiden kanssa sekä toimii osana johtoryhmää.

”Innolla ja uteliaisuudella lähdin mukaan Infratieran ammattilaisten joukkoon. Erityisen kiinnostavalta vaikuttivat monipuoliset työtehtävät, joissa pääsee myös kehittämään ja tukemaan liiketoimintaa sekä keskittymään tuottamaan aidosti merkityksellistä tietoa Infratieralle. Myös positioni osana kaikkia organisaatioita ja tiivis yhteistyö heidän kanssaan tuntui minulle luonteiselta ja mielenkiintoiselta.

”Ensimmäisten työpäivien aikana olen havainnut, että Infratieralla työskennellään aidosti yhteisen päämäärän eteen ammattitaidolla. Odotan yhteistyötä tiimimme kanssa, tutustumista Infratieran toimintoihin sekä osaamiseni kehittämistä.” Tervetuloa Infratieran ammattilaisten joukkoon!

Anna Tyni controlleriksi