Uutinen

Vaativan sähkörakentamisen ammattilainen Infratiera Oy on nimittänyt DI Harri Smolanderin Aurinkosähkörakentamisen liiketoimintajohtajaksi syyskuusta 2023 alkaen.

Infratiera jatkaa voimakasta kasvua ja laajentumista vaativan energia- ja sähkörakentamisen ympärillä. Energiaan ja aurinkovoimaan tehdyt investoinnit sekä markkinan valmius antavat meille mahdollisuuden panostaa lisää tulevaisuuteen. Harrin mukaan tulo on merkittävä lisä meille koko organisaatiolle, saamme aivan uudenlaista osaamista digitalisoituvasta energiatoimialasta ja liiketoimintamalleista.

Harri siirtyy yhtiöön Voimatel Oy:ltä kehityspäällikön roolista ja on työskennellyt ensijaisesti Energiapalveluiden parissa. Koulutukseltaan Harri on hajautetun automaation ja sähkötekniikan diplomi-insinööri. Hänen vahvana osaamisalueenaan ovat mm. digitalisoituva energiajärjestelmä, joihin hän on syventynyt käytännön kokemuksen ja opiskelujen myötä. Infratieralla hänen asiantuntijuuttaan hyödynnetään uusiutuvan energian sektorissa kotimaassa ja Ruotsissa.

Ensimmäisten työpäivien jälkeen Infratierasta on muodostunut luottavainen ja asiantunteva mielikuva vaativan sähkörakentamisen alalla. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan syvällisemmin Infratieran henkilöstöön ja yhtiön toimintoihin. Erilaiset energiatuotanto- ja varastointimuodot yhdistettynä datan hyödyntämiseen ovat henkilökohtaisesti kiinnostava osa-alue, joka luo hyvän lähtökohdan tulevaisuuden energiajärjestelmän toimintojen kehittämiseen ja lisäarvon tuottamiseen asiakkaille. Persoonaltani olen uusiin asioihin pureutuva ja haluan olla mukana energia- ja sähkötoimialan kehittymisessä kohden asiakaskeskeistä ja joustavaa energiajärjestelmää.

Tervetuloa Harri Infratieran ammattilaisten joukkoon!

Harri Smolander Aurinkosähkörakentamisen liiketoimintajohtajaksi