Uusiutuva energia

Toimimme ali- tai pääurakoitsijana tuulivoimapuistojen ja aurinkovoimaloiden rakentamisessa. Monipuolisimmin saamme kalustoamme hyödynnettyä uusiutuvan energian rakentamisessa. Näissä vaativan sähkörakentamisen hankkeissa olemme parhaimmillamme laajalla nykyaikaisella 3D-koneohjausmallinuksen hyödyntävillä työkoneillamme ja henkilöstömme laajalla sähköalan kokemuksella.

Meille projektikokonaisuuden toimivuus logistiikasta asennukseen ja käyttöönottoon on tarkkaan suunniteltu ja kehitetty resurssi- ja kustannustehokkaasti. Kokonaisuuksiemme hallinta on tehokasta tilaajalle.

 

Suunnittelemme tilaajille jo ennen investointipäätöstä selvityksiä ja mallinnuksia aurinkopaneeliratkaisuista verkkoliityntöihin. Meidän tekemän suunnitelman pohjalta asiakas pystyy tekemään investointipäätökset huomioiden maanrakennuksen, kaapeloinnin ja sähköistysratkaisut. Pystymme auttamaan asiakkaita myös tarkempien teknisten määrittelyiden tekemisessä.

Infratiera toteuttaa toimituskokonaisuuksia uusiutuvan energian teollisen luokan hankkeisiin sekä sähköasemat ja verkkoliitännät keski- ja suurjänniteliittyminä.

Infratiera on mukana kumppanina toteuttamassa uusiutuvaa energiaa. Olemme myös toteuttamassa aurinkovoimala pilotti-hanketta.

Ota yhteyttä!
Mika Luokkala
uusiutuva energia
+358 40 747 3964
etunimi.sukunimi (at) infratiera.fi