Uutinen

Pekka Peltoniemi aloittanut Infratiera Oy projektipäällikkönä. 

Infratiera jatkaa voimakasta kasvua ja laajentumista vaativan energia- ja sähkörakentamisen ympärillä. Energiaan ja aurinkovoimaan tehdyt investoinnit sekä markkinan valmius antavat meille mahdollisuuden panostaa entisestään lisää tulevaisuuteen. Pekan mukaan tulo vahvistaa laadukasta projektointia kasvavassa markkinassa.

Pekka siirtyy yhtiöön VEO Oy:ltä projektipäällikön roolista ja on työskennellyt ensisijaisesti teollisuuden sähköistysprojekteissa. Koulutukseltaan Pekka on sähkövoimatekniikan insinööri ja hänen vahvana osaamisalueenaan ovat mm. projektijohtaminen ja pienjännitekeskusten toimitukset eri käyttökohteisiin. Infratieralla hänen asiantuntijuuttaan päästään hyödyntämään projektijohtamisen kehittämisessä uusiutuvan energian sektorissa kotimaassa ja Ruotsissa.

Ensimmäisen viikon jälkeen Pekka kuvasi fiiliksen olevan erittäin hyvä ja osallistava. Jo rekrytointiprosessin aikana saimme keskusteltua tulevasta kasvusta ja kehittymisestä laajasti huomioiden sekä henkilöresurssit, että markkinoiden näkymät. Henkilökohtaisesti uskon tuovani paljon uutta projektien johtamiseen ja samalla saan itse vastuulleni laajoja projekteja itselle uusilta toimialoilta. Persoonaltani olen huumorintajuinen ja tiimihenkinen. Haluan myös kehittää omaa osaamistani energiatoimialalla.

Tervetuloa Pekka Infratieran ammattilaisten joukkoon!

Pekka Peltoniemi projektipäälliköksi