Uutinen

Juho Nemtsinkoff aloittanut Infratiera Oy projektipäällikkönä. 

 Vaativan sähkörakentamisen ammattilainen Infratiera Oy on nimittänyt Juho Nemtsinkoffin projektipäälliköksi, tammikuusta 2024 alkaen.

Juho siirtyi Infratieralle projektipäälliköksi Voimatel Oy:ltä tiimipäällikön roolista. Voimatelillä työskentelin ensisijaisesti jakeluverkkoliiketoiminnan ja energiapalveluiden parissa, Juho kertoo. Koulutukseltaan Juho on sähkö- ja automaatiotekniikan insinööri, ja tällä hetkellä hän opiskelee sähkötekniikan diplomi-insinööriksi Lappeenrannan yliopistossa. Vahvana osaamisalueena Juholla on laajojen projekti kokonaisuuksien hallinta ja ohjaaminen.

Juhon ensisijaisena tehtävänä on toimia projektipäällikkönä uusiutuvan energian hankkeissa, niin energian varastoinnin kuin aurinkovoiman osa-alueilla. Juho tuo Infratieralle 18 vuoden laajan kokemuksen sähkörakentamisen kentältä ja viimeisimmät 5 vuotta hän on työskennellyt projektirakentamisen parissa. Pyysimme Juhoa kertomaan miten alku Infratieralla on mennyt ja mitä odotuksia hänellä on.

“Infratieran ammattilaisten joukkoon liittyminen on ollut hyvin innostavaa ja motivoivaa. Ensimmäisten kuukausien aikana olen huomannut, että täällä panostetaan erittäin vahvasti henkilöstön yhteistyöhön ja ammattitaitoon, sekä hyvinvointiin. Kertyneiden kokemusten perusteella on erittäin mielenkiintoista päästä tutustumaan vielä paremmin yrityksen liiketoiminta-alaan ja uusiin työkavereihin.

Odotan erityisesti, että pääsen syventymään erilaisiin energianvarastointi- ja tuotantomuotoihin. Uskon vahvasti, että nämä alueet tarjoavat merkittäviä mahdollisuuksia kehittää tulevaisuuden energiajärjestelmiä ja näin luoda lisäarvoa asiakkaille.

Olen luonteeltani täsmällinen ja motivoitunut uusien asioiden oppimiseen. Haluan olla mukana energiateollisuuden kehityksen kärjessä kohti asiakaskeskeistä ja joustavaa energiajärjestelmää. Infratiera vaikuttaa juurikin oikealta paikalta toteuttaa näitä tavoitteita ja olen onnellinen mahdollisuudesta työskennellä täällä.”

Tästä on hyvä jatkaa. Tervetuloa Infratieran vaativan sähkörakentamisen tiimiin Juho!

Juho Nemtsinkoff projektipäälliköksi