Uutinen

Infratiera solmi Keski-Suomen Betonirakenteen (KSBR Oy) kanssa yrityksen historian suurimman kaapelointiurakan kokonaistoimituksesta Välikankaan tuulivoimaprojektiin Haapajärvelle. Sopimukseen sisältyy 30kV kaapelointia yhteensä 24 turbiinille. Tämä vastaa lähes 30 kilometriä maanalaista kaapelointia. Toimitus valmistui onnistuneesti etuajassa ja luovutus asiakkaalle on kaapeloinnin osalta 03/2021.

”Asiakkaamme ydinosaamista on vaativien kohteiden massiiviset betonirakenteet, ja paikalla valetut rakenteet ovatkin erikoisalue, jossa KSBR on nopeasti noussut edelläkävijäksi Suomessa”, Toimitusjohtaja Jyrki Riekki kertoo.

”Me luotamme omaan vahvaan ammattitaitoomme, mikä on myös asiakkaillemme ensiarvoisen tärkeää. Olemme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa päässeet kehittymään ja saavuttaneet molemmat merkittäviä tuloksia. Säilyttääksemme asemamme meidän tulee jatkaa jatkuvaa panostusta ja investointeja henkilöstöön ja kalustoon ja siten varmistaa ammattimaisen osakokonaisuuden toteutukset ”, Riekki jatkaa.

Infratiera on aiemmin toteuttanut KSBR:lle useita kaapelointi- ja maanrakennushankkeita, Keski-Suomen Betonirakenteen erikoisalaa ovat paikalla valetut betonirakenteet mm. liike- ja julkisrakennuksiin, pysäköintihalleihin, teollisuuteen ja tuulivoimaloihin sekä rakennuspalvelut.

Kyky toimittaa nopeasti varmisti Infratieran suurimman kaapelointiurakan Pohjois-Pohjanmaalle tuulivoimapuistohankkeessa